Toimitusehdot

Päivitetty 3.8.2022

Nämä toimitusehdot koskevat sinun ja Kristallinkirkas Tietoisuus tmi:n (myöhemmin “palveluntarjoaja”) välistä kaupankäyntiä sivustolla www.valovoimainenyrittaja.fi

Yleistä

www.valovoimainenyrittaja.fi on kauppapaikka, jota hallinnoi Kristallinkirkas Tietoisuus tmi 3258126-8. Palveluntarjoaja pidättää itsellään oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisesti ja ilman ennakkoilmoitusta.
Käyttämällä tätä sivustoa oletamme että hyväksyt nämä toimitusehdot.
Rekisteröitymällä palvelujen käyttäjäksi hyväksyt nämä toimitusehdot ja noudatat niitä. Sen lisäksi palveluja käytettäessä hyväksyt muut mahdolliset ohjeet ja säännöt, joita kyseisiin palveluihin liittyy.

Tietojen käyttäminen

Kaikki tällä sivustolla ja tällä sivustolla myydyissä palveluissa tarjotut tiedot ja resurssit ovat vain koulutukselliseen tarkoitukseen.

Ei ammatillista neuvontaa

Kaikki tieto tällä sivustolla ja tällä sivustolla myytävissä palveluissa on tarkoitettu tukemaan sinua eivätkä millään muotoa korvaa ammatillista, taloudellista, lainopillista tai terveydellistä neuvontaa.

Olemme tehneet parhaamme, että tällä sivustolla ja tällä sivustolla myytävissä palveluissa tarjottava informaatio olisi paikkansapitävää ja arvokasta.

Palveluntarjoaja työntekijöineen ja yhteistyökumppaneineen ei ole vastuussa tällä sivustolla ilmenevistä virheistä tai mahdollisesta haitasta, jota koituu siitä, että et ole hakenut apua ammattilaiselta, joka on perehtynyt tilanteisiin, jotka ovat samankaltaisia omasi kanssa.

On tärkeää ymmärtää, että keskitymme ihmisiin, jotka ovat valmiita kantamaan täyden vastuun itsestään ja toiminnastaan. Emme tarjoa psykologin tai psykoterapeutin palveluja ja osaamista. Tällä sivustolla ja tällä sivustolla tarjotuissa palveluissa pyritään henkilökohtaiseen voimaantumiseen ja spirituaaliseen kasvuun.

Tarjoamamme palvelut voivat aiheuttaa epämukavuutta ja henkistä kipua sekä nostattaa kaikenlaisia tunteita.

Palveluissa käytetyt mallit ja tekniikat ovat peräisin monista eri lähteistä. Vaikka voit olettaa niiden olevan tehokkaita ja saavan aikaan muutoksia yritystoiminnassasi, ne eivät korvaa lakineuvontaa tai korvaa ammatillista taloudellista neuvontaa.

Henkilökohtainen vastuu

Käyttämällä tätä sivustoa, hyväksyt henkilökohtaisen vastuusi teoistasi ja niiden seurauksista. Hyväksyt ottavasi täyden vastuun mahdollisesta vahingosta, jota kärsit kun käytät tai et käytä palveluntarjoajan tarjoamia tietoja ja tekniikoita. Käytät harkintaa ja teet omat taustaselvityksesi ennen kuin viet käytäntöön palveluntarjoajan tarjoamia tai suosittelemia suunnitelmia, suosituksia tai tekniikoita.

Ei takuuta

Hyväksyt, että palveluntarjoaja ei anna takuuta mahdollisista tuloksista, joita saat kun viet tai et vie käytäntöön palveluntarjoajan tarjoamia tai suosittelemia suunnitelmia, suosituksia tai tekniikoita. Tarjoamme koulutuksellisia resursseja, joiden tarkoitus on auttaa sinua menestymään elämässäsi ja yritystoiminnassasi. Siitä huolimatta tunnistat, että sinun lopullinen menestyksesi on riippuvainen sinun omasta toiminnastasi kulloisessakin tilanteessa.

Tunnistat myös, että aiemmat tulokset eivät ole takuu vastaavista tuloksista tulevaisuudesta. Muiden asiakkaiden saamat tulokset eivät takuu siitä, että sinä saat vastaavia tuloksia.

Testimonialit

Tällä sivustolla esitellään asiakkaiden testimonialeja. Testimonialit ovat asiakkaiden itsensä kirjoittamia tai lausumia palautteita palveluntarjoajan palveluista. Vaikka testimonialit ovat todenperäisiä lausumia kyseisten asiakkaiden saamista tuloksista, nämä tulokset eivät välttämättä ole tyypillisiä. Tunnistat, että testimonialit eivät ole takuu siitä, että sinä saat vastaavia tuloksia samoista palveluista.

Taloudellinen vastuuvapauslauseke

Silloin tällöin palveluntarjoaja voi raportoida asiakkaidensa taloudellisesta menestyksestä. Nämä tiedot on saatu suoraan asiakkailta, eikä niiden todenperäisyyttä tarkisteta. Tunnistat, että nämä eivät ole takuu siitä, että sinä saat vastaavia tuloksia.
Sinun tuloksesi voivat vaihdella perustuen henkilökohtaiseen kapasiteettiisi, yrittäjyystaustaasi, osaamiseesi ja intohimoosi. Emme anna mitään takuuta menestymisestäsi. Ei ole mitään takuuta, että saavutat minkäänlaisia taloudellisia tuloksia. Sinä kannat kaiken taloudellisen riskin. Emme ole vastuussa sinun toiminnastasi.

Lisenssit

Ellei toisin ole mainittu, palveluntarjoaja omistaa tekijänoikeudet kaikkeen sivustolla esitettyyn materiaaliin.

Sinulla ei ole oikeutta
Uudelleenjulkaista tällä sivustolla julkaistua materiaalia
Myydä, vuokrata tai lisensoida tällä sivustolla julkaistua materiaalia
Muokata, jäljentää tai kopioida tällä sivustolla julkaista materiaalia
Jaella tällä sivustolla julkaistua materiaalia
Pidätämme oikeuden vaatia sinua poistamaan kaikki linkit tai tietyn linkin, joka ohjaa tälle sivustolle. Hyväksyt sivustoa käyttämällä välittömästi poistamaan pyynnöstä mahdolliset tälle sivustolle ohjaavat linkit.

Hinnoittelu

Julkaisemme säännöllisesti kampanjoita ja tarjouksia palveluistamme. Tarjoukset ovat aina voimassa rajatun ajan. Palvelusi hinta on se hinta, jonka hyväksyt rekisteröityessäsi palveluun. Palveluiden hinnat voivat myös vaihdella uusien ja olemassaolevien asiakkaiden välillä.

Maksut

Maksunvälittäjiämme ovat Stripe ja Holvi. Voit maksaa ostoksesi kansainvälisillä korttimaksuilla tai laskulla. Laskumahdollisuus voidaan rajata tiettyihin palveluihin tai tiettyihin hintaluokkiin.

Hyväksyt palveluun rekisteröityessäsi maksuvelvollisuuden ja valtuutat meidät veloittamaan maksukorttiasi sovitusti. Työskentelemme parhaiden maksunvälittäjien kanssa taataksemme maksuväylän turvallisuuden.

Rekisteröitymällä palvelujen käyttäjäksi, hyväksyt pitäväsi huolen, että meillä on saatavilla aina ajantasaiset ja toimivat maksutiedot. Jos maksusi epäonnistuu, ja pääsysi palveluun jatkuu, hyväksyt maksavasi puuttuvan maksuerän 14 päivän kuluessa meiltä saamastasi maksupyynnöstä.

Pidätämme oikeuden evätä pääsy mihin tahansa materiaaliin, josta emme ole saaneet voimassaolevaa maksua. Lisäksi pidätämme oikeuden siirtää saatavamme perintätoimiston perittäväksi.

Jos rekisteröidyt palveluun erämaksulla, hyväksyt hoitavasi kaikki maksusuunnitelmaan kuuluvat maksut.

Peruutusoikeus

Palvelumme ovat pääasiassa kursseja ja valmennuksia, joihin sisältyy henkilökohtaisesti räätälöity osuus esimerkiksi kyselyvideopuhelun muodossa, jossa palveluntarjoaja vastaa asiakkaan yksilöllisiin kysymyksiin. Tällaisilla palveluilla ei ole peruutusoikeutta.
Henkilökohtaiset tapaamiset voidaan siirtää vähintään 24 tunnin kuluessa ennen tapaamisen alkua maksutta laittamalla viestiä. Lyhyemmän varoitusajan peruutuksissa aikasi katsotaan käytetyksi. Henkilökohtaisilla tapaamisilla ei ole peruutusoikeutta.
Jos palveluntarjoajan verkkokurssi ei vastaa odotuksiasi, voit pyytää rahasi takaisin. Pyyntö on lähetettävä 7 päivän kuluessa palvelun käyttöönotosta ja se edellyttää sitä, että olet aktiivisesti osallistunut palveluun. Varaamme oikeuden hylätä peruutuspyyntö, mikäli et ole osallistunut palveluun tai pyyntö tulee myöhemmin kuin 7 päivää palvelun käyttöönotosta. Mikäli palautuspyyntösi hyväksytään, palautamme maksamasi summan vähennettynä 5% maksuvälitysmaksulla.

Asiakaspalvelu
Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää tilauksestasi tai näistä ehdoista, ole yhteydessä sähköpostitse [email protected]